У Київській області масово відключать світло: список адрес та графік

У Фастові на території Київської області 31 серпня заплановано масштабні відключення електроенергії

У Фастові на території Київської області 31 серпня заплановано масштабні відключення електроенергії - причиною стане проведення планових ремонтних робіт енергетиками компанії ДТЕК. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Фастівської міської ради.

За словами чиновників, світла у громаді не буде 31 серпня з 09:00 до 19:00 за наступними адресами:

Фастів: вул. Великоснітинська, вул. та пров.Кривця, вул.Гусєва, вул.Уютна, вул.Транспортна.

Вепрік: вул. Калинова, вул. Прирічна, вул.Стеценко, вул.Садова, вул.Шкільна, вул.Миру, вул.С.Жукова.

Велика Снітинка: вул. Фастівська, вул. С. Палія, вул. та пер.Центральний, вул.Ярова, вул.Медова, вул.Січова, вул.Покровська.

Нагадаємо, що в Ірпені на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про відновлення 12 приватних будинків для мешканців пільгових категорій. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

За його словами, будинки збудують для пільгових категорій мешканців громади: сімей загиблих або поранених героїв, учасників бойових дій, багатодітних сімей, одиноких батьків, вагітних, пенсіонерів, людей з інвалідністю. Обійдеться це 56 млн грн.

Київська ОВА профінансує будівництво нових приватних будинків за адресами: вул. Северинівська, 110, вул. Гоголя, 6д, вул. Матвія Донцова, 71а (вул. Тургенєвська), вул. Павла Загребельного, 1 (вул. Макаренка), вул. Северинівська, 82, вул. Полтавська, 78-А, вул. Донецька, 17А, вул. Наталії Околітенка, 42а (вул. Ломоносова), вул. Сагайдачного, 14/2, вул. Василя Стуса, 38-Г (вул. Пушкінська), вул. 10-та лінія, 5, вул. Щаслива, 24. Завершити роботи планують до кінця року, площа будинків за типовими проектами становитиме 70, 90 та 120 кв.


Читайте также