На Київщині надовго перекриють рух транспорту: подробиці

У Фастові на території Київської області очікується тривале перекриття руху транспорту

У Фастові на території Київської області очікується тривале перекриття руху транспорту – причиною стане проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Фастівської міської ради.

За словами чиновників, до 20.00 01.09.23 року проводяться планові ремонтні роботи в межах залізничного переїзду Житомирського парку, що знаходиться за ГПУ ДЦЗРП "Укррефтранс" по вул. А. Шептицького.

Об'їзд здійснюватиметься через переїзди 1 км та 921 км по вул. А. Шептицького.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги).

Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Відповідно до Закону України "Про індустріальні парки", індустріальний парк (ІП) – це облаштована відповідною інфраструктурою територія, в межах якої учасники ІП можуть здійснювати: господарську діяльність у сфері переробної промисловості, науково-дослідну діяльність та діяльність у сфері інформації та телекомунікацій.


Читайте также