У Київській області повністю та надовго перекриють дорогу: у чому причина (ВІДЕО)

В Ірпені наступного тижня розпочнеться капітальний ремонт дороги

В Ірпені наступного тижня розпочнеться капітальний ремонт дороги від перехрестя вулиць Котляревського та Северинівської до виїзду з міста. Про це повідомляє мер Ірпеня Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

Стало відомо, що міська влада Ірпеня провела першу установчу зустріч із підрядником, відповідальним за всі роботи. Роботи виконуватиме приватне підприємство "Автомагістраль", обране за тендером Департаментом регіонального розвитку Київської ОВА.

Міська влада доклала зусиль, щоб у Програму відбудови приватних будинків на вул. Багірова і Гостомельського шосе від КОВА включили не лише відбудову зруйнованих осель мешканців Ірпеня, а й дорогу з новими розв'язками, тротуарами, велодоріжками і освітленням.

"Тепер ця важлива для міста артерія буде відремонтована", - йдеться у повідомленні.

Згідно з планом, всі електричні дроти будуть перекладені під землю, а опори замінять.

З 6 вересня цю ділянку дороги буде повністю перекрито для руху транспорту, а також для пішоходів. Наразі місцева поліція і комунальні служби розробляють нову схему руху.

"Підрядник розуміє значення цього великого ремонту для нашого міста і пообіцяв закінчити роботи до кінця цього року. На місяць раніше - в листопаді планують здати міст і відкрити його для проїзду", - написав Олександр Маркушин.

Як раніше писали "Коментарі", у центрі Ірпеня відкрили найбільший у світі мурал картини Тараса Шевченка “Катерина”. Автори муралу – художній колектив на чолі з художницею Катериною Ведмідь, яка є автором відомого Літературного муралу Ірпеня та муралу голові Європарламенту Роберті Мецолі. Розмір мурала становить 7,8*12 метрів. Мурал знаходиться на одній із стін адмінбудівлі в центрі міста за адресою вулиця Шевченка, 2А.

Також у Київській області в Ірпені відкрили скульптуру про спротив російській агресії. До 32-ої річниці Незалежності України в Ірпені відкрили скульптуру "Спротив" на вулиці Шевченка, 7. Скульптура має надпис-присвяту: "Відважним мешканцям Ірпеня, які у лютому – березні 2022 року зупинили російського агресора на шляху до столиці України – Києва".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися