У Київському зоопарку розпочався сезон кавунових вікендів: що там можна побачити (ФОТО)

У Київському зоопарку тварин пригощають кавуновими сніданками

У Київському зоопарку розпочався сезон кавунових вікендів. Відвідувачі зоопарку зможуть побачити, як тварин пригощають кавуновими сніданками. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на Київський зоопарк, передають "Коментарі".

Стало відомо, що кожні вихідні вересня відвідувачі зможуть спостерігати за частиною програми по збагаченню середовища для мешканців – кавуновими сніданками.

Цими вихідними сіаманги Патрік і Тіса відкрили кавуновий сезон у зоопарку. Побачити показові годування можна також завтра, 3 вересня, о 10:20. Це відбудеться у великому природному вольєрі сіамангів біля Центрального входу.

У Київському зоопарку зазначають, що збагачення сезонними кормами – поширена практика у зоопарках. Вона дозволяє побачити цікаві моменти з життя тварин.

Інформація про наступні кавунові вікенди щоп'ятниці буде розміщуватися у соцмережах Київського зоопарку.

Нагадуємо, що в Києві на Співочому полі відкрився Музей українського грамзапису. Експозиція музею розповідає про історію грамзапису. Колекція складається з понад 400 одиниць основного фонду української музики на різних звукових носіях. У планах музею – розширення, культурологічні розвідки, експедиції, присвячені різним аспектам музичної культури України і Світу.

Як раніше писали "Коментарі", перша в Україні бібліотека настільних ігор відкриється у Києві 6 вересня. Спочатку в бібліотеці настільних ігор планують організовувати ігрові зустрічі. Усі охочі зможуть взяти настільні ігри в читальній залі. Пізніше ігри видаватимуть додому, як книжки. Ігровий фонд бібліотеки налічує понад 125 ігор. Настільні ігри варіюються від найпростіших ігор до складних економічних стратегій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися