Київський іподром запрошує безкоштовно подивитися на змагання коней

Сьогодні на Київському іподромі пройдуть змагання коней рисистих порід

Сьогодні, 3 вересня, на Київському іподромі пройдуть змагання коней рисистих порід. Про це повідомляє Київська міська рада, передають "Коментарі".

Стало відомо, що відбудуться сім заїздів, у яких візьмуть участь 42 рисаки. 

Як розповіли в КП "Київський іподром", ця подія обіцяє приємно вразити шанувальників рисистих випробувань. Глядачі матимуть можливість підтримати наїзників та їхніх коней, спостерігаючи за запеклими змаганнями на різних дистанціях. Подія обіцяє стати дійсно незабутньою для тих, хто цікавиться рисистими випробуваннями та красою коней різних рисистих порід.

"Спільно з громадськістю працюємо над тим, щоб підвищити популярність іподромних випробувань у столиці. Змагання рисистих коней на Київському іподромі – це шанс побачити у дії найшвидших та найвитриваліших рисаків", – зазначили в КП "Київський іподром".

Захід відбудеться на Київському іподромі за адресою проспект Академіка Глушкова, 10. Початок заходу - о 12:45. Вхід на територію іподрому безоплатний.

Як раніше писали "Коментарі", перша в Україні бібліотека настільних ігор відкриється у Києві 6 вересня. Спочатку в бібліотеці настільних ігор планують організовувати ігрові зустрічі. Усі охочі зможуть взяти настільні ігри в читальній залі. Пізніше ігри видаватимуть додому, як книжки. Ігровий фонд бібліотеки налічує понад 125 ігор. Настільні ігри варіюються від найпростіших ігор до складних економічних стратегій.

Нагадуємо, що в Києві на Співочому полі відкрився Музей українського грамзапису. Експозиція музею розповідає про історію грамзапису. Колекція складається з понад 400 одиниць основного фонду української музики на різних звукових носіях. У планах музею – розширення, культурологічні розвідки, експедиції, присвячені різним аспектам музичної культури України і Світу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися