У Київській області зміниться схема руху важливого автобусного маршруту (ФОТО)

У Бучанській міськраді опублікували детальну схему маршруту і розклад руху

У Бучанському районі Київської області зміниться схема руху "101" маршруту автобусів КП "Бучатранссервіс". Про це повідомляє Бучанська міська рада, передають "Коментарі".

Стало відомо, що схема руху "101" маршруту зміниться 9 вересня.

Для максимальної зручності жителів Ворзеля автобус курсуватиме наступними вулицями: Київська, Варшавська, Лісова, Щаслива, Вокзальна, Європейська та Кленова. 

Проїзд по Бучі залишається незмінним.

Детальну схему маршруту і розклад руху можна побачити на наступних фото.

Як раніше писали "Коментарі", в Ірпені наступного тижня розпочнеться капітальний ремонт дороги від перехрестя вулиць Котляревського та Северинівської до виїзду з міста. Стало відомо, що міська влада Ірпеня провела першу установчу зустріч із підрядником, відповідальним за всі роботи. Роботи виконуватиме приватне підприємство "Автомагістраль", обране за тендером Департаментом регіонального розвитку Київської ОВА.

Нагадуємо, що у Стоянці на території Київської області зводять новий міст через річку Ірпінь — найближчим часом роботи закінчать і рух буде відкритий. Відомо, що вирішиться питання з транспортної розв'язки Житомирською трасою. Новий міст через річку Ірпінь майже готовий - днями рух мостом буде запущено.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися