На Київщині перекрили рух автомобільного транспорту

Що треба знати водіям

У Фастівському районі Київської області перекрили залізничний переїзд через ремонтні роботи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Фастівської міської ради.

За даними мерії Фастова, відсьогодні, 5 вересня, і до восьмої години вечора середи, 6 вересня, триватимуть планові ремонтні роботи в межах залізничного переїзду 921 км по вулиці Кільцева. Об'їзд можна здійснювати по дорозі Р-04 та через залізничний переїзд 922 км (біля Польського кладовища) по вулиці Шептицького.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ — Чоп міжнародного значення завершили капітальний ремонт важливого мосту. Напередодні відкрили рух мостом у Стоянці через річку Ірпінь. Відкрили всі чотири смуги для проїзду автомобільного транспорту. Цей міст був зруйнований на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну та атаки на Київ. Після звільнення Київської області збудували тимчасову об’їзну дорогу. Однак, її технічні характеристики не витримували рух вантажного транспорту.

Нагадаємо, у Києві міст Метро знаходиться в аварійному стані. У столиці готуються до ремонту споруди. Конструкція мосту Метро за радянських часів була експериментальною. Таких мостів було всього кілька в колишньому СРСР, а зараз залишився лише один у Києві. Інші подібні споруди розібрали. Перебудувати міст Метро коштує щонайменше 500 мільйонів євро. Такі розрахунки надали європейські експерти. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, чому у Київській області різко погіршилася якість повітря.

Читайте также