У Бучі відкрили штаб документування воєнних злочинів росіян

Більшість воєнних злочинів розкривається саме завдяки свідченням громадян

У Бучі правоохоронці відкрили штаб документування воєнних злочинів російських окупантів. Поліцейські документують та опрацьовують свідчення потерпілих та свідків убивств, катувань, нелюдського поводження, зґвалтувань та інших звірств, вчинених окупантами у Київській області.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України. 

На роботу Штабу задіяні не лише висококваліфіковані фахівці, але й усі наявні матеріальні та технічні ресурси Національної поліції України. Правоохоронці закликають українців, якщо у випадку ваші друзі, знайомі, сусіди чи родичі стали свідком або потерпілим від воєнних злочинів повідомляти штаб. Він працює за адресою: м. Буча, вул. Енергетиків 2, Публічна бібліотека Бучанської громади. Або телефонувати за номером телефону: +380680461655. Також можна залишати свідчення у телеграм-каналі "Воєнні злочини Київська область".

Отже, будь ласка, не будьте байдужими — допоможіть нам встановити справедливість та покарати винних, - йдеться в повідомленні. 

Окупанти також знімали все на камеру, щоби похизуватися "подвигами" перед родичами. Тепер шістьом російським окупантам оголошено підозри.

Читайте также