Подільсько-Воскресенський міст у Києві: коли добудують з'їзди і куди вони будуть вести

У Генеральному плані Києва розповіли про те, коли добудують з'їзди з Подільсько-Воскресенського моста на Троєщину на лівому березі і куди вони будуть вести. Про це повідомили на офіційній сторінці Інституту Генплану столиці в Facebook.

Повідомляється, що через складність зведення моста на Троєщину, який будують разом з новою лінією метрополітену, процес триває дуже довго. Згідно Генеральному плану міста, Подільсько-Воскресенський міст на Троєщину буде мати три основні підходи на лівому березі Києва.

Перший буде виходити на вулицю Оноре де Бальзака, який зведуть уздовж залізниці, а сам він буде проходити до вже наявної транспортної розв'язки на перехресті проспекту Романа Шухевича і вулиці Оноре де Бальзака. Він є першочерговим і буде побудований в найближчі п'ять років.

Другий з'їзд буде виходити на вулицю Алішера Навої, який також буде частково проходити уздовж залізниці. Для цього передбачена капітальна реконструкція вулиці, а реалізація самого проекту займе близько 10-15 років.

Третій з'їзд буде проходити через озеро Радунка з виходом на вулиці Нікітенко і Сулеймана Стальського. Для реалізації даного проекту побудують міст через озеро Радунка і проведуть реконструкцію вулиць Нікітенко і Сулеймана Стальського. Цей підхід запланований на перспективу, а точних термінів не називають.

Довідка: Подільсько-Воскресенський міст, який повинен з'єднати столичний Поділ з житловими масивами Троєщина і Райдужний будують з 1994 року. Роботи не завершені донині.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, скільки Київ втратив через карантин.

Читайте також про перекриття Хрещатика на кілька днів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися