У Києві в роботі громадського транспорту відбудуться зміни: що треба знати

Цими вихідними наземний громадський транспорт курсуватиме зі змінами

У Києві цими вихідними наземний громадський транспорт курсуватиме зі змінами. Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА, передають "Коментарі".

Стало відомо, що 9 та 10 вересня відбудуться зміни в роботі тролейбусних маршрутів, які курсують на вулиці Радунській.

Зокрема, на вихідних упродовж дня буде закрито рух тролейбусів №№ 37, 37-А. У цей час рух автобусів буде організовано за тимчасовим маршрутом № 37-ТР "Ст. м. "Лісова" – вул. Милославська". Автобуси курсуватимуть за маршрутом тролейбуса № 37.

Зміни в роботі громадського транспорту пов'язані із влаштуванням верхнього шару покриття проїжджої частини на вулиці Радунській до вулиці Лісківської.

Як раніше писали "Коментарі", у Києві на вулиці Остафія Дашкевича 9 вересня буде частково обмежено рух транспорту через дорожні роботи. Вулиця знаходиться на межі Дніпровського та Деснянського районів столиці. Обмеження руху пов'язане із влаштуванням верхнього шару дорожнього покриття на вулиці Остафія Дашкевича – на ділянці від вулиці Миколи Кибальчича до вулиці Івана Микитенка.

Нагадуємо, що на київських вулицях встановлять "берлінські подушки" для зниження швидкості автівок. В рамках експерименту встановлять "берлінські подушки" різних постачальників на 5 вулицях. Берлінська подушка – це засіб зниження швидкості руху автомобілів, що складається з декількох штучних нерівностей, які розташовані посеред проїжджої частини з проміжками між ними.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися