Стало відомо, в якому районі Київської області досягли найвищих урожаїв

Аграрії Київської області намолотили понад 1,5 млн тонн нового врожаю

Аграрії Київської області намолотили понад 1,5 млн тонн нового врожаю. Аграріям Фастівського району вдалося досягти найвищої урожайності. Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація, передають "Коментарі".

Станом на перший тиждень вересня зернових культур зібрано 1345,3 тис. т, площа збору складає 271,2 тис. га, врожайність – 49,6 ц/га. Олійних культур аграрії зібрали близько 186 тис. т.

Лідерами зі збору зернових та зернобобових культур є сільгоспвиробники Білоцерківського, Бориспільського й Обухівського районів. Аграрії Фастівського району досягли найвищої урожайності – 61 ц/га.

picture

Як раніше писали "Коментарі", прокурори САП та детективи НАБУ повідомили про підозру ще двом особам у справі щодо незаконного заволодіння земельними ділянками площею понад 1 200 га на Київщині. На сьогодні встановлено два епізоди злочинної діяльності – заволодіння майже 920 га державної землі у Фастові та близько 284 га ДП "Пуща-Водиця" поблизу Києва.

Нагадуємо, що на київських вулицях встановлять "берлінські подушки" для зниження швидкості автівок. В рамках експерименту встановлять "берлінські подушки" різних постачальників на 5 вулицях. Берлінська подушка – це засіб зниження швидкості руху автомобілів, що складається з декількох штучних нерівностей, які розташовані посеред проїжджої частини з проміжками між ними.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися