Бюро знахідок київського метро переїхало на іншу станцію: подробиці

Бюро знахідок КП "Київський метрополітен" тепер працює на іншій станції

На станції столичного метро "Дорогожичі" тепер працює бюро знахідок Київського метрополітену. Бюро розташовувалось на станції "Нивки" з 1982 року. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація, передають "Коментарі".

З вересня у вестибюлі станції "Дорогожичі" у приміщенні колишніх кас працює бюро знахідок Київського метрополітену.

Графік роботи залишився незмінний: щодня з 8:00-17:00, по п'ятницях з 8:00-15:45, по суботах і неділях бюро не працює. Технічна перерва з 12:00-12:45. Довідки за телефоном: 044-238-43-13.

Водночас пасажирів метро закликають не чіпати забуті на станціях речі та повідомляти про це черговому або співробітнику поліції. У разі виявлення загубленої речі в вагоні поїзда слід негайно повідомити про це машиніста по переговорному пристрою "Пасажир-Машиніст", який розташований у вагоні.

У бюро знахідок метрополітену приймаються тільки речі. Документи, знайдені на станціях, передають співробітникам поліції, тому в разі їх пошуку слід звертатися до правоохоронців.

Бюро знахідок Київського метрополітену було створено у 1982 році. Розташовувалась комора забутих речей весь цей час на станції "Нивки".

Як раніше писали "Коментарі", київські митники вилучили з поштового відправлення камені віком 407 млн років із відбитками вимерлих давніх риб часів раннього девону. Митники запобігли незаконному вивезенню палеонтологічного скарбу з України до США у міжнародному поштовому відправленні.

Нагадуємо, що на київських вулицях встановлять "берлінські подушки" для зниження швидкості автівок. В рамках експерименту на 5 вулицях столиці встановлять "берлінські подушки" різних постачальників. Берлінська подушка – це засіб зниження швидкості руху автомобілів, що складається з декількох штучних нерівностей, які розташовані посеред проїжджої частини з проміжками між ними.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися