У Києві оновили високовольтні підстанції, які забезпечують світлом сотні багатоповерхівок

ДТЕК оновив дві високовольтні підстанції у столиці

У Києві оновили дві високовольтні підстанції, які забезпечують світлом майже 200 багатоповерхівок. Про це повідомляє ДТЕК, передають "Коментарі".

Фахівці ДТЕК здійснили технічне переоснащення двох високовольтних підстанцій, які забезпечують світлом майже 200 багатоповерхівок, понад 2,5 тисячі приватних будинків, школи, дитсадки, лікарні та інші соціально важливі об’єкти Києва.

Проекти реалізовувались на кошти Інвестиційної програми компанії. Загальний обсяг інвестицій в підстанції склав понад 70 мільйонів гривень.

Як раніше писали "Коментарі", у Києві планується провести ремонт у Будинку зв'язку, де розташована "Укрпошта". Вартість робіт становить 2 696 000 гривень. У будівлі на Хрещатику планують провести ремонт холу, коридорів, туалету та системи каналізації. Крім того, передбачено оновлення освітлення, заміну дверей і укладання ламінату на підлозі.

Нагадуємо, що на 5 вулицях в Києві встановлять "берлінські подушки" для зниження швидкості автівок. Берлінська подушка – це засіб зниження швидкості руху автомобілів, що складається з декількох штучних нерівностей, які розташовані посеред проїжджої частини з проміжками між ними.

Читайте также