У Київській області масово та надовго відключать світло: адреси та графік

Мешканців деяких населених пунктів попередили про відключення світла

У Київській області 13 вересня проводитимуть планові ремонтні роботи в електромережах Яготинської громади. У зв'язку з цим, мешканців деяких населених пунктів попередили про відключення світла. Про це інформує Яготинська міська рада, передають "Коментарі".  

"З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі" буде проводити профілактичні роботи в електромережі Яготинської міської територіальної громади", - повідомили у міськраді.  

У зв'язку з виконанням ремонтних робіт в електромережах, 13 вересня з 09:00 по 16:00 буде відключення електроенергії у населених пунктах:

Яготин - Шевченка;

Божки;

Жоравка - Кравченка;

Кайнари - вул. Центральна, Шевченка-Гагаріна, Шевченка-Філатова, Шевченка-Центральна;

Сулимівка.

З 09:00 по 17:00 буде відключення електроенергії у населеному пункті:

Богданівка - К. Білокур, Набережна, Польова.

З 09:00 по 19:30 буде відключення електроенергії у населеному пункті:

Ничипорівка - Котляревська, Бердянська, Становищанська.

З 14:00 по 17:00 буде відключення електроенергії у населених пунктах:

Яготин - 1 Травня, Антонова Олега, Аптечний пров., Валерія Лобановського пров., Гайдамацький пров., Декабристів, Довженка пров., Мисливський пров., Нахімова пров., Незалежності, Озерна, Озерний пров., Олександра Кузнецова, Офіцерський пров., Переяславська, Переяславський пров., Пирятинська, Пирятинський пров., Розумовського, Сікорського Ігоря, Сонячний пров., Танкістів, Шевченка, Шевченка пров., Шкільний пров, Шмідта пров.;

Жоравка - Полтавська;

Кулябівка - Заручна.

Як раніше писали "Коментарі", у Київській області 14 вересня проводитимуть планові ремонтні роботи в електромережах Яготинської громади. У зв'язку з цим, мешканців одного з населених пунктів попередили про тривалі відключення світла.

Нагадуємо, що фахівці ДТЕК здійснили технічне переоснащення двох високовольтних підстанцій, які забезпечують світлом майже 200 багатоповерхівок, понад 2,5 тисячі приватних будинків, школи, дитсадки, лікарні та інші соціально важливі об’єкти Києва.

"Коментарі" повідомляли, що столичні рятувальники прибрали дерево, що впало на лінії електропередачі та заблокувало в'їзд до приватного будинку у Дніпровському районі Києва. За допомогою спецінструменту рятувальники прибрали аварійне дерево та розблокували в'їзд до будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Бендер Задунайский

10 вересня 2023, 13:05

Оля, ще забула сказати "масштабно".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися