Столична поліція посилено патрулює Київ: у чому причина

Поліція Києва розповіла про результати посиленого патрулювання столиці

Поліція Києва розповіла про результати роботи правоохоронців під час посиленого патрулювання столиці. Такі патрулювання проводять задля забезпечення публічної безпеки та правопорядку. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Поліцейські цілодобово у співпраці з іншими силовими структурами патрулюють вулиці міста, вибірково перевіряють осіб, слідкують за дотриманням обмежень комендантської години. 

Окрему увагу поліцейські приділяють закладам громадського харчування, яким дозволено працювати до 23.00 години відповідно до рішення Ради оборони міста Києва. Так, поліцейські перевірили 1395 закладів. У період з 3 по 8 вересня порушень з боку адміністрацій кафе, ресторанів та інших розважальних закладів правоохоронці не виявили. 

За цей період поліцейські розкрили 39 злочинів, виявили 10 осіб, які перебували в розшуку, та склали 529 адміністративних матеріалів. 

Нагадуємо, що столичні правоохоронці розшукують зловмисника, який напав з ножем на двох дітей. Одному з малолітніх зловмисник порвав футболку, а іншому завдав ножове поранення руки та втік. Дитину госпіталізували лікарі. Наразі вживаються заходи по затриманню зловмисника.

Як раніше писали "Коментарі", у Київській області викрили схему продажу автомобілів, ввезених як гуманітарна допомога для ЗСУ. Керівник волонтерського центру благодійної організації разом з дружиною та водієм організації налагодили схему продажу автомобілів, ввезених в Україну як гуманітарна допомога. Зловмисники розміщували оголошення на платформах із продажу автомобілів і продавали їх військовим. Отримавши гроші, вони передавали автомобілі військовим під виглядом гуманітарної допомоги на безоплатній основі.

Читайте также