У Шевченківському районі Києва ще не готові до опалювального сезону: у чому причина

Планується реалізація проєкту з приєднання будівель до централізованої системи теплопостачання

У Шевченківському районі Києва провели інспекцію об’єктів щодо їхньої готовності до опалювального сезону. Перевірили технічний стан обладнання приватної дахової котельні на вул. Кудрявській, яка не готові до опалювального сезону. 

Про це повідомив Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Від цієї котельні  отримують тепло житлові будинки, офісні приміщення і об’єкти соціальної сфери.

Враховуючи хронічну проблему неналежного технічного обслуговування котельні, відсутність інвестицій із боку власника в ремонт, що вже спричинило виведення з ладу одного котла, прийнято рішення перепідключити будівлі до централізованої системи теплопостачання. Це найоптимальніше рішення для забезпечення людей теплом узимку, - йдеться в повідомленні. 

Петро Пантелеєв відзначив, що місто допоможе вирішити питання забезпечення котельні достатніми обсягами природного газу. Крім того, у майбутньому планується реалізація проєкту з приєднання будівель до централізованої системи теплопостачання.

Також під час огляду заступник голови КМДА провів перевірку стану одного з укриттів у районі. Слід відзначити, що наразі районні служби активно розширюють кількість укриттів, використовуючи підземний простір.

"Коментарі" також писали, що на Київщині є 46 генераторів, які готові забезпечити неперервну роботу об'єктів Київводоканалу в разі виникнення проблем з електропостачанням.










Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися