Київський суд оштрафував чоловіка, який погладив незнайому жінку в метро: який штраф

Під час розгляду справи чоловік визнав свою провину

Мешканець Києва отримав штраф у розмірі 119 гривень за те, що він погладив незнайому жінку в метрополітені.

Про це повідомляється в постанові Печерського районного суду міста Києва.

Непристойний інцидент відбувся ввечері 10 серпня на станції метро "Печерська", коли чоловік у громадському місці погладив по зовнішній частині стегна лівої ноги  жінки. Остання звернулася до нього із зауваженнями, на що чоловік відповів непристойним жестом, показавши середній палець.

Рішення суду в цій справі було винесено 7 вересня, кваліфікуючи дії чоловіка як невелике хуліганство.

Враховуючи те, що адміністративне стягнення є мірою відповідальності і застосовується з метою виховання особи, яка вчинила адміністративне правопорушення, а також запобігання вчиненню нових правопорушень як самим правопорушником, так і іншими особами, суд дійшов до висновку, що з метою виховання правопорушника та запобігання вчинення ним нових правопорушень, необхідним та достатнім є адміністративне стягнення у межах санкції статті, - йдеться в постанові. 

Під час розгляду справи чоловік визнав свою провину й підтвердив подробиці інциденту, які описані в адміністративному протоколі. Суд наклав на порушника штраф у розмірі 119 гривень та судовий збір у розмірі 536,8 гривень.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що київські поліцейські затримали чоловіка, який через ревнощі з ножем напав на дружину. Чоловік приревнував жінку до залицяльника та під час з’ясування стосунків ножем завдав їй удар у живіт. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися