Під час боїв у Гостомелі РФ втратила 200 елітних фахівців із захоплення аеродромів

РФ втратила двісті бойових фахівців у Гостомелі, де росіяни мали намір захопити аеродром «Антонов»

Під час боїв у Гостомелі РФ втратила 200 елітних фахівців із захоплення аеродромів та аеропортів. Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України, передають "Коментарі".

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак провів восьму зустріч щодо імплементації Формули миру Володимира Зеленського із представниками дипломатичного корпусу, акредитованими в Україні.

У межах зустрічі з промовою виступив Герой України, командир підрозділу спецпризначення ГУР МО України, офіцер-розвідник, який брав участь у битві за Київ. Він нагадав для дипломатів деталі бойових дій у Гостомелі, де окупанти мали намір висадити десант і захопити аеродром "Антонов".

"У боях за аеродром "Антонов" держава-агресор втратила близько 200 елітних бойових фахівців із захоплення аеродромів та аеропортів, які десятиліттями брали участь у військових навчаннях такого типу", - розповів представник ГУР МО України.

Нагадуємо, що на Київщині провели тренування сил і засобів контрдиверсійної боротьби. Командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів, що за легендою навчань диверсійно-розвідувальна група намагається перетнути державний кордон України й просунутися вглибину прикордоння. У межах заходу також відбулася зустріч з представниками обласних військових адміністрацій Північної операційної зони.

Як раніше писали "Коментарі", в Ірпені за рахунок Фонду ліквідації наслідків збройної агресії відновлюють житловий будинок, пошкоджений росіянами. На об'єкті вже розпочали ремонтно-будівельні роботи. Зокрема, відновлюють зруйновані внутрішні конструкції та фасади, здійснюють зовнішнє і внутрішнє опорядження будинку, виконують роботи з утеплення та інші роботи.

Джерело: https://t.me/DIUkraine/2855


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися