У Київській області відбудуться командно-штабні навчання: з якою метою

Громадян просять зберігати спокій та не панікувати

У Київській області відбудуться командно-штабні навчання. Громадян просять зберігати спокій та не панікувати. Про це повідомляє Сектор з питань цивільного захисту, надзвичайних ситуацій та цифрового розвитку Вишгородської міської ради, передають "Коментарі".

Стало відомо, що 20 вересня на території Вишгородської міської територіальної громади відбудуться командно-штабні навчання з практичним відпрацюванням заходів захисту населення у разі загрози і виникнення надзвичайних ситуацій. 

"Метою навчань є відпрацювання злагодженості, оперативності у роботі та взаємодії між органами управління і силами цивільного захисту під час організації, здійснення та всебічного забезпечення заходів із захисту населення і територій у разі загрози і виникнення надзвичайних ситуацій, реагування на них та ліквідації їх наслідків у мирний час та особливий період", - йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що на Київщині провели тренування сил і засобів контрдиверсійної боротьби. Командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів, що за легендою навчань диверсійно-розвідувальна група намагається перетнути державний кордон України й просунутися вглибину прикордоння. У межах заходу також відбулася зустріч з представниками обласних військових адміністрацій Північної операційної зони.

Нагадуємо, що комунальне підприємство "Київський метрополітен" оголосило тендер на проведення капітального ремонту будівлі вестибюля станції метро "Лук'янівська". Оцінена вартість робіт становить 84,92 мільйона гривень. Частина громадських діячів обурена тендером на таку суму під час війни.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися