Уряд Південної Кореї побудує на Київщині важливі споруди: подробиці

Очисні споруди для Бучанської громади побудує уряд Південної Кореї

Для Бучанської громади на Київщині уряд Південної Кореї побудує очисні споруди в рамках міжурядової співпраці з відбудови України. Про це повідомляє Бучанський міський голова Анатолій Федорук, передають "Коментарі".

"Представив цей проєкт вчора на Українсько-корейському бізнес-форумі, що проходив у Києві. Корейська сторона планує розпочати проєктування вже на початку наступного року", - розповів Анатолій Федорук 15 вересня.

Міський голова зазначив, що потреба для КП "Бучасервіс" нагальна, адже наразі всі стоки громади йдуть до Києва – на Бортницьку станцію аерації. Спостерігається колосальне перенавантаження на трубопроводи, через що періодично стаються поломки. Анатолій Федорук додав, що система досить зношена.

"Мав окрему розмову з паном Буонг Ку Канг — директор однієї з найбільших логістичних компаній в Південній Кореї CJ Logistics. Плануємо розмістити центральний логістичний хаб на базі індустріального парку Bucha Techno Garden", - повідомив Бучанський міський голова.

Як раніше писали "Коментарі", кияни просять збільшити кількість вуличних урн для сміття у столиці. До міської влади звернулися з проханням стосовно покращення інфраструктури збору сміття у Києві. Автор петиції на сайті Київради наголосив, що в місті є серйозна нестача вуличних урн для сміття.

Нагадуємо, що в Ірпені відновлюють житловий будинок, пошкоджений росіянами. На об'єкті вже розпочали ремонтно-будівельні роботи. Зокрема, відновлюють зруйновані внутрішні конструкції та фасади, здійснюють зовнішнє і внутрішнє опорядження будинку, виконують роботи з утеплення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


так

17 вересня 2023, 16:41

Альхен))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися