У Київській області анонсували нові відключення світла

Оприлюднено графік і перелік адрес

У Київській області наступного тижня тимчасово відключатимуть світло через ремонтні роботи. Про це мешканців попередила місцева влада громад , передають "Коментарі".

Відключення світла відбудеться через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі". Заплановані відключення електроенергії у кількох населених пунктах Фастівської та Вишгородської міських територіальних громад.

У Фастівській міській громаді планові відключення електропостачання відбудуться у понеділок, 18 вересня, з 09:00 по 19:00 за такими адресами:

·       Фастів: вулиці Захисників України та Васильченка;

·       Веприк: вулиці Дачна, Прирічна, Лісна та Лісний провулок.

Окрім того, у зв'язку з виконанням ремонтних робіт в електромережах у понеділок, 18 вересня, з 06:00 до 20:00 буде відключення електроенергії у населених пунктах Макарівської територіальної громади.

В електромережах Вишгородського району через ремонт світла не буде у Вишгороді протягом двох днів:

·       18 вересня, понеділок, з 06:00 по 18:00: Ватутіна, Шкільна, Промислова, Шевченка, Мазепи, Ромашкова, Грушевського, Шолуденка, Кульчицького;

·       19 вересня, вівторок з 09:00 по 17:00: Виноградна, Малинова, Полунична, Спаська, ТІЗ “Дідовиця", Фруктова, Шолуденка, Ягідна.

Нагадаємо, енергетики готують резервні схеми живлення споживачів на випадок масованих повітряних атак російських окупантів. Таку заяву зробив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький. За його словами, якщо брати сценарій без атак, енергетики розуміють, яким чином покривати збільшене зимове споживання, але обстріли можуть сильно переформатувати ситуацію. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські політики анонсували створення Чорнобильській зоні вітрового парку. Як це вплине на екологію у Київській області, розповів міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві припускають відключення світла через повітряні атаки окупантів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися