У КМДА розповіли про роботу транспорту після виходу Києва з "червоної" зони

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник розповів про режим роботи громадського транспорту в столиці після виходу з "червоної" зони карантинних обмежень. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Київ".

За його словами, Київ вийде з "червоної" зони карантину 1 травня. Після закінчення жорстких обмежень транспорт в столиці може заробити в звичному режимі без спеціальних перепусток. Можуть ввести норму тільки на 50% запиленості рухомого складу.

Також чиновник заявив, що після виходу Києва з "червоної" зони діти зможуть нормально піти в школи і дитячі сади.

Довідка: з 20 березня 2021 року в столиці діяв жорсткий карантин. З 5 квітня міська влада посилила обмеження через різкого сплеску захворюваності, заборонивши роботу шкіл і дитячих садів, а також роботу громадського транспорту, скористатися яким могли тільки співробітники підприємств стратегічної інфраструктури за спеціальними перепустками. Всього міська влада надрукувала понад 500 тисяч перепусток, коли під час торішнього весняного карантину їх видали тільки 400 тисяч.

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що не дивлячись на ослаблення обмежень розслаблятися рано, бо попереду Великдень і травневі свята, які можуть нести ризики нових сплесків захворюваності через масових скупчень людей. Він закликав киян берегти себе і дотримуватися правил безпеки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що з'явилися нові подробиці жорстокого вбивства батьків і брата підлітком в Києві.

Читайте також, що під Києвом поїзд на смерть переїхав 40-річного чоловіка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися