На Київщині з’явився новий сучасний транспорт (ФОТО)

Подробиці розповіли у військовій адміністрації

На території Київської області почнуть курсувати додаткові сучасні шкільні автобуси. Про це розповів голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передають "Коментарі".

За його словами, на цей раз новий шкільний транспорт отримали ще десять громад Київської області. Це Сквирська, Таращанська, Тетіївська, Переяславська, Баришівська, Калитянська, Богуславська, Васильківська, Томашівська та Ставищенська.

"Такі заходи вже стали доброю традицією. У співфінансуванні державного та місцевих бюджетів ми уклали договір на закупівлю 45 автобусів. І 38 із них громади вже отримали. Отже, швидко скорочуємо дефіцит цих спеціалізованих транспортних засобів. На початок року загальна потреба громад у шкільних автобусах становила 85 одиниць", — прокоментував Кравченко.

Посадовець зазначив, що наразі у селах Київщині близько 33 тисяч дітей не можуть дістатися до школи пішки. Щоб вони могли навчатися, для організації підвезення вже задіяно 376 шкільних автобусів.

Цього місяця ще десять нових автобусів передали Малоольшанській, Ташанській, Яготинській, Березанській, Великодимерській, Зазимській, Борщагівській, Козинській, Бишівській та Калинівській (Фастівський р-н) громадам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва через ремонтні роботи на кілька днів частково обмежать рух автомобільного транспорту. Водіїв попередили, що дорожники будуть завершувати капітальний ремонт на проспекті Володимира Івасюка. Роботи триватимуть три дні. Подробиці та схема — за посиланням.

Нагадаємо, у Печерському районі Києва надовго частково обмежили рух автомобільного транспорту на з’їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе. Обмеження руху пов’язане з ремонтом естакадного з’їзду та триватимуть до першого жовтня. 

Дивіться також відео, як під Києвом триває будівництво важливого мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися