У Київській області кілька днів будуть відключення світла

Оприлюднено графік і перелік адрес

У Київській області цього тижня тимчасово відключатимуть світло через ремонтні роботи. Про це мешканців попередила місцева влада громад, передають "Коментарі".

Відключення світла відбудеться через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі". Заплановані відключення електроенергії у кількох населених пунктах Яготинської та Великодимерської територіальних громад.

У межах Вeликoдимepської селищної територіальної громади світло відключатимуть кілька днів поспіль за таким графіком та адресами:

·    20 вересня. Русанів — вул. Віталія Романенка, Гагаріна, Довженка, Жовтнева, Київська, Молодіжна, Набережна, Оболонська, Партизанська, Прилуцька, Франка, Шевченка.

·       21 вересня. Богданівка — вул. СТ "Прилісся", Церковна.

·     22 вересня. Плоске — вул. Київська. Русанів — вул. Вишнева, Гагаріна, Гайова, Горіхова, Київська, Набережна, Пасічна, Польова, Прилужна, Садова, Садовий, Селищанська, Сеньківська, Трубіжська, Хамбіра, Шевченка.

У межах Ягoтинської міської територіальної громади буде відключення електроенергії в суботу, 23 вересня, з 8:30 до 18:00 у таких населених пунктах:

·       Жоравка: Першотравнева, Полтавська, Шевченка, Шкільна;

·       Годунівка: Борщика, Кравченка, Перемоги, Поліська;

·       Богданівка: Білокур.

Нагадаємо, енергетики готують резервні схеми живлення споживачів на випадок масованих повітряних атак російських окупантів. Таку заяву зробив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький. За його словами, якщо брати сценарій без атак, енергетики розуміють, яким чином покривати збільшене зимове споживання, але обстріли можуть сильно переформатувати ситуацію. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські політики анонсували створення Чорнобильській зоні вітрового парку. Як це вплине на екологію у Київській області, розповів міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві припускають відключення світла через повітряні атаки окупантів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися