Проїзд до метро у Києві кардинально змінився

Що треба знати пасажирам

У Києві з 19 вересня відновили роботу тролейбусного маршруту № 47 "Вулиця Милославська – станція  метро "Мінська" за постійною схемою руху. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київпастранс".

За даними перевізника, автобусний маршрут № 47-ТР "Вулиця  Милославська – станція метро "Мінська" закрили. Крім того, з 19 вересня орієнтовно до 21 вересня закрили рух тролейбусного маршруту № 32 та внесли зміни в трасу руху тролейбусних маршрутів №24 та №36. Такі зміни через те, що тривають роботи з капітального ремонту проспекту Володимира Івасюка.

"З 19 вересня орієнтовно до 21 вересня рух тролейбусів по проспекту Володимира Івасюка  на ділянці від вулиці Левка Лук’яненка до вулиці Північної та по вул. Героїв Дніпра буде закрито", — повідомили в КП "Київпастранс".

На період проведення ремонтних робіт організовується рух:

·   тролейбусів маршрутів №24 та №36 відповідно від проспекту Свободи та вулиці Чорнобильської до станції метро "Мінська" (Райдержадміністрація). Для зручності пасажирів маршрутам присвоєно відповідно №№ 24-К, 36-К ;

·      тимчасового автобусного маршруту № 32-ТР "Вулиця Північна – вулиця Сошенка".

У пасажирів перепросили за тимчасові незручності. Окрім того, в Оболонському районі Києва через ремонтні роботи на кілька днів частково обмежили рух автомобільного транспорту. Дорожники завершують капітальний ремонт на проспекті Володимира Івасюка. 

Нагадаємо, у Печерському районі Києва надовго частково обмежили рух автомобільного транспорту на з’їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе. Обмеження руху пов’язане з ремонтом естакадного з’їзду та триватимуть до першого жовтня. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Гість

20 вересня 2023, 19:53

Так відновили чи закрили? Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/society/developments/20288-proizd-do-metro-u-kievi-kardinalno-zminivsya.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися