У Києві на Троєщині трамвай переїхав жінку: вона загинула (фото)

У Деснянському районі української столиці трамвай переїхав жінку на вулиці Закревського – вона загинула на місці

У Деснянському районі української столиці трамвай переїхав жінку на вулиці Закревського – вона загинула на місці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Головного управління Національної поліції Києва на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами правоохоронців, 49-річний водій трамвая, що рухався вулицею Закревського, не зміг вчасно загальмувати і переїхав на смерть жінку, яка перебігала дорогу. Загиблій було 66 років. Очевидці трагедії стверджують, що жінка сама рушила під трамвай.

Правоохоронці встановлюють всі обставини та причини цієї події. За фактом загибелі пішохода на трамвайних коліях, поліція розпочала досудове розслідування за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, які спричинили смерть потерпілого".

Нагадаємо, що у Тарасівці на території Київської області надовго перекриють рух транспорту на залізничному переїзді на вулиці Шевченка. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Боярської міської територіальної громади на її ресурсах.

За словами посадовців, причиною стане проведення невідкладних ремонтних робіт. Обмеження діятимуть 20 та 21 вересня з 9:00 до 18:00.

На час виконання дорожньо-ремонтних робіт автотранспорт пропускатимуть через залізничний переїзд, розташований у м. Боярка на вул. М. Грушевського через вул. Молодіжна, вул. Білогородськ, вул. Тарасівську та у с. Тарасівка через вул. Київську.

Читайте также