Відрізав голову і розчленував тіло: в Києві затримали чоловіка, який вбив знайомого

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який вбив і розчленував тіло свого знайомого. Труп знайшли вранці 28 квітня в Голосіївському районі. Про це повідомили в прес-службі Київської міської прокуратури.

Повідомляється, що співробітники прокуратури і карного розшуку столичної поліції затримали чоловіка,  причетного до вбивства людини, тіло якої в розчленованому вигляді виявили в Голосіївському районі на пустирі.

Перехожий виявив сумку, в якій знаходилося тіло загиблого без голови. Чоловік одразу повідомив про страшну знахідку правоохоронцям. Загиблим виявився 34-річний житель Києва, який був раніше судимий за вчинення корисливих злочинів.

Правоохоронці в ході першочергових оперативно-розшукових заходів встановили особу чоловіка, який імовірно скоїв убивство. Підозрюваним виявився 30-річний місцевий житель, який має кілька судимостей. Він зізнався у вбивстві та заявив, що зробив його на грунті неприязні.

Під час обшуку правоохоронці знайшли голову загиблого, тіло якого виявили на пустирі. Слідчі дії тривають, підозрюваного звинувачують в умисному вбивстві. Йому загрожує покарання строком до 15 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Карпатах знайшли труп туриста з Києва, який пропав у лютому 2021 року.

Читайте також нові подробиці вбивства родини підлітком в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися