Стало відомо, чи підвищуватимуть тарифи на електроенергію у Києві

Стало відомо, чи зростатимуть тарифи на електроенергію для мешканців української столиці найближчим часом

Стало відомо, чи зростатимуть тарифи на електроенергію для мешканців української столиці найближчим часом. Про це стало відомо з офіційної заяви, яку зробив міністр енергетики України Герман Галещунко, яку процитувала прес-служба Кабінету міністрів.

За його словами, поки що немає жодних планів щодо збільшення тарифів на електропостачання для побутових споживачів. Питання підвищення тарифів навіть не обговорюється.

Він зазначив, що енергосистема України повністю готова до проходження осінньо-зимового періоду з метою забезпечення ресурсами, підготовленості генерації та системи передачі. Єдиний фактор, який може вплинути на відключення електропостачання, – це атаки росіян.

Нагадаємо, що Київській міській військовій адміністрації показали наслідки удару російських окупантів українською столицею вранці 21 вересня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КДВА на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, попередньо приблизно з 10 літаків стратегічної авіації Ту-95МС випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55. Силами та засобами ППО було знищено понад 20 цілей.

Про наслідки атаки докладніше можна почитати за посиланням.

Читайте также