У Києві пропонують перейменувати проспект Науки на честь Іллі Киви

У столиці з'явилася ініціатива перейменування проспекту Науки в честь народного депутата Іллі Киви, який нещодавно зі скандалом захистив кандидатську дисертацію з державного управління. Про це стало відомо з петиції на сайті Київської міської державної адміністрації.

Автори петиції жартівливо просять перейменувати проспект Науки на честь Іллі Киви, якого вони називають "відомим вченим і кандидатом наук з державного управління". У петиції сказано, що таке перейменування "допоможе кожному школяреві і студенту зрозуміти важливість вищої освіти в житті кожної людини та кожного жителя нашої країни".

Довідка: 26 квітня нардеп від "ОПЗЖ" Ілля Кива успішно захистив кандидатську дисертацію з державного управління. За надання йому звання кандидата наук проголосували 13 членів вченої ради. Політик стане кандидатом наук після того, як МОНУ затвердить рішення комісії.

Під час захисту між Кивою та журналістами трапився скандал, коли він нахамив одному з них і запросив в туалет, назвавши того "дебілом". У той же день викладач Українського Католицького Університету Олександр Ябчанка в знак протесту спалив свій диплом кандидата наук і заявив, що рішення комісії дискредитує саме поняття науки.

Заступник міністра освіти і науки України Андрій Вітренко заявив, що дисертація Киви повинна пройти процедуру підтвердження атестаційною комісією міністерства.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Київ переходить в жовту зону карантину.

Читайте також про роботу транспорту в Києві після закінчення локдауна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Николай

30 квітня 2021, 13:16

Удивили ! Наберите в Google "Барабаш КПИ " На экране появится налоговая декларация обыкновенного барыги. А потом окажется, что этот отставник доктор наук из КВИРТУ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися