У Києві можна безкоштовно подивитися на масштабні змагання коней

Найкращі рисаки та їх наїзники продемонструють результати напружених тренувань

Сьогодні на Київському іподромі відбудуться змагання коней рисистих порід. У цей день заплановано проведення семи заїздів, у яких візьмуть участь 35 рисаків. Про це повідомляє Київська міська рада, передають "Коментарі".

КП "Київський іподром" активно працює над популяризацією іподромних випробувань в Україні.

Найкращі рисаки та їх наїзники продемонструють результати напружених тренувань. Програма випробувань рисистих коней включатиме змагання рисаків різного віку, а глядачі отримають можливість побачити грацію, майстерність та швидкість цих чудових тварин. 

Захід відбудеться 24 вересня на Київському іподромі, за адресою: проспект Академіка Глушкова, 10. Початок о 12:45. Вхід на територію іподрому безкоштовний. У випадку сигналу повітряної тривоги треба буде залишити територію іподрому та йти до найближчого укриття (станція метро "Іподром").

Як раніше писали "Коментарі", за останні місяці на Київщині пройшла велика кількість тендерів щодо відбудови. Начальник КОДА Руслан Кравченко розповів, хто розробляє, подає документацію, перевіряє її та контролює стан і якість виконання робіт, а також вартість матеріалів. 

Нагадуємо, що на Київщині в результаті вибуху газу сталося загоряння господарської будівлі, внаслідок чого одна особа постраждала. За попередніми даними, господар перебував у приміщенні літньої кухні та готував їжу, але допустив витік газу і закурив цигарку. Це призвело до вибуху, спричиненого загорянням газу, накопиченого у приміщенні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися