Поліція Києва затримала хлопця і дівчину, які курили в вагоні метро

У столиці правоохоронці затримали хлопця і дівчину, який курили сигарети прямо у вагоні метро і знімали це для соціальних мереж. Порушниками виявилися 21-річна дівчина і 24-річний молодий чоловік. Про це повідомляє Telegram-канал "Вартовi еспресо".

Повідомляється, що під час моніторингу соціальних мереж, співробітники поліції побачили відео, на якому молоді люди під час поїздки у вагоні метро курять сигарети. Правоохоронці обробили записи з камер відеоспостереження і встановили маршрут руху ймовірних порушників правопорядку в київському метрополітені.

Після збирання інформації поліція встановила особи і місцезнаходження молодих людей. Після затримання підозрювані пояснили свій вчинок тим, що вони курили сигарети в метро і знімали на відео заради розваги, щоб викласти це в соціальні мережі.

Затриманими виявилися дівчина і хлопець віком 21 та 24 роки відповідно. У їх відношенні співробітники поліції склали адміністративні протоколи. Порушникам порядку загрожує штраф від десяти до п'ятнадцяти мінімумів доходів громадян.

Довідка: в мережі з'явилося відео того, як під час локдауна в Києві, коли проїзд в громадському транспорті можливий тільки за спеціальними перепустками, двоє молодих людей курять сигарети в порожньому вагоні метро і хваляться цим своїм передплатникам у соціальній мережі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що дід підлітка, який убив всю сім'ю в Києві розповів про можливі причини трагедії.

Читайте також про порятунок Павловського скверу в Києві від забудови.

Джерело: https://t.me/vartovi_kyiv


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися