У центрі Києва помітили елітний автомобіль за 300 000 доларів (фото)

У центральній частині української столиці помітили елітний спортивний автомобіль McLaren 720S, який коштує понад 300 000 доларів.

У центральній частині української столиці помітили елітний спортивний автомобіль McLaren 720S, який коштує понад 300 000 доларів. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувало видання Телеграф.

Повідомляється, що авто могли привезти із США. Наразі його власником є фізична особа з Харкова.

Цей McLaren 720S може коштувати понад 300 тисяч доларів. В Україні автомобіль уже став жовтим, як зазначено у базі номерів, точніше золотистим. Його відремонтували та перефарбували.

Нагадаємо, що в українській столиці з 27 вересня до 1 жовтня перекрили рух транспорту на Окружній дорозі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, капітальний ремонт продовжиться на ділянці Кільцевої дороги від виїзду з Вишневого на Жулянський шляхопровід.

Через дорожні роботи буде обмежено рух транспорту на двох смугах у кожному напрямку. Також буде закрито лівий поворот із Кільцевої дороги на вул. Миколи Трублаїні та з вул. Миколи Трублаїні на Окружну дорогу (у бік Одеської площі).

Комунальна корпорація "Київавтодор" вибачається за тимчасові незручності та просить враховувати зміни під час планування маршруту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

29 вересня 2023, 19:17

Сомневаюсь,что человек честным трудом заработал. Очень сомневаюсь

Rezhemalex

27 вересня 2023, 17:05

В країні війна, а підорів в Україні меньше не стає... путин-ХУЙЛО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися