У Києві сьогодні на 6 днів перекриють міст Метро (КАРТА)

Дорожники Києва частково обмежать рух по мосту Метро через річку Дніпро через проведення планових ремонтних робіт в напрямку правого берега. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що з 21:00 30 квітня до 5 ранку 5 травня на мосту Метро через річку Дніпро буде виконано поточний плановий ремонт деформаційних швів. Наступним етапом робіт буде ремонт в напрямку правого берега на верховій стороні переправи.

Ремонтні роботи планують виконати на вихідних, щоб менше впливати на трафік на дорогах столиці. Комунальні служби заздалегідь  вибачились за можливі незручності.

picture

Довідка: недавно в Києві під мостом метро обвалилася частина плит на покритті. У прес-службі Київської міської державної адміністрації повідомили, що стінка не є несучою, а сам обвал плит не несе ніякої небезпеки. Місце інциденту огородили і виправили неполадки.

Також в Києві недавно проводили плановий ремонт на Хрещатику. Повідомлялося, що капітальний ремонт головної вулиці столиці планують розпочати у вересні 2021 року або на початку 2022 року. Більш вірогідний другий варіант, тому, що на цей момент в міському бюджеті немає необхідних коштів на те, щоб провести ремонт у 2021 році.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві дали старт будівництву нової лінії метро на Троєщину.

Читайте також про новий парк динозаврів в столичному Гідропарку.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися