Київський зоопарк показав поповнення серед тварин (ФОТО)

В родині бізонів народилися прекрасні теляти

У столичному зоопарку в родині бізонів народилися прекрасні теляти. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київського зоологічного парку.

За даними закладу, попри те, що весняно-літній бебі-бум у природі давно минув, у Київському зоопарку поповнення серед тварин.

"Осіннє диво у Київзоо! Хоч весняно-літній бебі-бум у природі давно минув, у родині бізона Варяга народилось аж двоє прекрасних теляток – Вітер і Веселка. Малята смокчуть тепле мамине молочко і з захватом вивчають навколишній світ", — йдеться у дописі до оприлюднених фото.

У Київському зоопарку закликали приходити та знайомитись з родиною бізонів. Побачити це осіннє диво можна щодня на копитному ряді біля озера Фламінго.

Нагадаємо, у приміщенні найстарішого лісництва Києва почав працювати Музей лісу. Відвідати заклад можна безкоштовно. Ідея створити цей музей виникла під час розбору старої будівлі лісової застави. Тоді в ній знайшли документи часів ХІХ – початку ХХ століть. Подивитись фото Музею лісу можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві захисники дикої природи знайшли у найчистішому столичному озері рідкісну червонокнижну рослину. У Київському еколого-культурному центрі розповіли про унікальність цієї знахідки, та чому озеро у Голосіївському районі столиці необхідно захистити від забудови.

Дивіться також фото, як співробітники Київського зоопарку випустили на волю рідкісних хом’яків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися