Київський зоопарк анонсував гарбузові вихідні (ФОТО)

Цього вікенду гарбузовими смаколиками ласуватиме горила Тоні

У столичному зоопарку цього вікенду гарбузовими смаколиками ласуватиме горила Тоні. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київського зоологічного парку.

В організації зазначили, що з гарбуза можна приготувати безліч українських страв — від каші та варення до печені та пирогів. Для горили Тоні приготували запечений гарбуз з медом, посипаний виноградом та горішками у велетенський гарбузовій тарілці разом зі свіжою зеленню та фруктово-овочевим асорті.

"І це не тільки корисний та поживний вітамінно-мінеральний обід, а частина програми зі збагачення середовища для тварин. Саме ця програма  розвиває природні здібності та інстинкти мешканців зоологічних парків, а також спряє їх здоров’ю та благополуччю", — прокоментували меню горили Тоні у Київському зоопарку.

Показові годування відбудуться у суботу, 7 жовтня, та у неділю, 8 жовтня, о 10:30. Побачити їх можна у внутрішньому вольєрі горили Тоні на Острові звірів.

Нагадаємо, у приміщенні найстарішого лісництва Києва почав працювати Музей лісу. Відвідати заклад можна безкоштовно. Ідея створити цей музей виникла під час розбору старої будівлі лісової застави. Тоді в ній знайшли документи часів ХІХ – початку ХХ століть. Подивитись фото Музею лісу можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві захисники дикої природи знайшли у найчистішому столичному озері рідкісну червонокнижну рослину. У Київському еколого-культурному центрі розповіли про унікальність цієї знахідки, та чому озеро у Голосіївському районі столиці необхідно захистити від забудови.

Читайте також та дивіться фото новонароджених телят в родині бізонів у Київському зоопарку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися