У Києві звалився величезний підйомний кран: у КМДА назвали причину (Фото)

У Київській міській державній адміністрації розповіли подробиці падіння крана в Оболонському районі

У Київській міській державній адміністрації розповіли подробиці падіння крана в Оболонському районі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КМДА на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, під час проведення робіт з реконструкції розв'язки на перехресті вул. Богатирський та Полярний гусеничний кран втратив керування та перекинувся на території будівельного майданчика, зачепивши верхівкою контактну тролейбусну мережу

На будівельному майданчику ніхто не постраждав. Сильні пориви вітру спричинили падіння крана. Пошкоджено та розірвано контактну мережу на вулицях Полярна та Героїв Дніпра.

Нагадаємо, що в українській столиці з 4 жовтня кардинально змінили спосіб оплати проїзду у громадському транспорті — йдеться про систему списування грошей під час оплати за проїзд банківською карткою. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікували у прес-службі додатку Київ Цифрової.

При сплаті проїзду банківською карткою кожні два платежі об'єднуватимуться. Тобто, якщо ви сплачуєте проїзд за коштами з пластикової банківської картки, Apple Pay або Google Pay, оплата списується за кожні дві подорожі протягом дня. Якщо сплатити проїзд банківською картою лише один раз, тоді сплата спишеться наприкінці дня – після 21:00.

Банківською карткою можна заплатити лише за одного пасажира. Якщо ви подорожуєте з близькими, скористайтесь пластиковою транспортною карткою або QR-квитками. Оплата QR-квитками та поїздками на транспортних картах залишається без змін. Скануйте транспортну картку або QR-квиток на валідаторе – через кілька хвилин запис про використання з'явиться у програмі.

Читайте также