У Київській області відключать воду: де та коли

Оприлюднено графік відключення водопостачання

У Великій Димерці протягом доби буде відсутнє централізоване водопостачання. Про це попередили у комунальному підприємстві "Великодимерське", передають "Коментарі".

За даними місцевих комунальників, у Великій Димерці на свердловині проведуть комплекс профілактичних заходів, спрямованих на винищення кількості комах, кліщів, павуків тощо, які мають епідеміологічне і санітарно-гігієнічне значення. Через дезінсекцію свердловини водопостачання буде відсутнє з 21:00 середи, 11 жовтня, по четвер, 12 жовтня, 20:00.

Окрім того, у Вишгороді у четвер, 12 жовтня, та у п’ятницю, 13 жовтня, повністю відключать водопостачання у всьому місті. Для забезпечення якісною питною водою мешканців міста, 09:00 12 жовтня до 16:00 13 жовтня проведуть роботи з профілактичної дезінфекції водопровідної мережі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві готуються до знеструмлення об’єктів критичної інфраструктури та провели масштабні навчання на цей випадок. Відпрацювали алгоритми оперативного реагування під час відключення електроенергії на об’єктах під час як короткострокового знеструмлення, так і більш тривалих періодів. До тренувань залучили близько пів тисячі працівників комунальних і державних служб та підприємств.

Нагадаємо, у Києві розпочали підключати до теплопостачання об’єкти соціальної інфраструктури. У столиці підключають до опалення школи, дитячі садки та лікарні. Коли почнуть опалювальний сезон у житлових будинках в столиці — читайте за посиланням.

Читайте також, що розповіли у військовій адміністрації Києва про підготовку до зими.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися