У Київській області розпочали опалювальний сезон: що необхідно знати

У Білоцерківській громаді на території Київської області розпочали опалювальний сезон

У Білоцерківській громаді на території Київської області розпочали опалювальний сезон – йдеться про підключення частини закладів до тепла. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Білоцерківської міської територіальної громади.

За словами чиновників, до палива включиться для закладів охорони здоров'я, дитячих дошкільних, шкільних, позашкільних та спортивних закладів. Іншим виробникам та постачальникам теплової енергії також рекомендується розпочати опалювальний період для аналогічних установ.

Для житлового фонду опалювальний період розпочнеться, коли протягом трьох діб середня добова температура повітря становитиме 8 °C і нижче.

Нагадаємо, що у Переяславській громаді на території Київської області змінили графік осінніх канікул у школах — школярі не підуть на осінні канікули, а зимові продовжуватимуться довше. Про це стало відомо із коментаря начальника відділу освіти Переяславської міської ради Петра Ярмоленка виданню Proslav.

За його словами, поки що дозволяє безпека та енергетична ситуація, в громаді максимально проводитимуть навчання. Отже, зимові канікули триватимуть три, а, можливо, чотири тижні. Для першокласників передбачено додаткові канікули. Зазвичай їх планували на лютий, але цього року буде поставлено тоді, коли мали осінні – з 23 по 27 жовтня. Це не остаточно, все залежить від ситуації в області.

Отже, осінні канікули, заплановані на період з 23 по 27 жовтня, скасували. Зимові канікули, попередньо, продовжаться з 25 грудня 2023 року по 19 січня 2024 року.

Джерело: https://t.me/bmrada/6091


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися