"Укрзалізниця" кардинально змінила рух поїздів із Києва: деталі

Державна компанія "Укрзалізниця" заявила про кардинальну зміну руху поїздів із української столиці

Державна компанія "Укрзалізниця" заявила про кардинальну зміну руху поїздів із української столиці - причиною стало сходження вантажних вагонів з колій на перегоні Бердичів - Козятин. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою УЗ.

За словами залізничників, через Жмеринку та Підволочиськ із затримкою до 2 годин прямують наступні поїзди: 7 Київ – Чернівці, 95 Київ – Рахів, 49 Київ – Трускавець.

Поїзд 23 Київ - Хелм слідує за зміненим маршрутом через Коростень і Шепетівку із затримкою близько 1 години, поїзд 78 Ковель - Одеса слідуватиме через Бердичів, Житомир, Фастів, Козятин із затримкою до 3 годин.

Поїзд 6 Ясіня - Запоріжжя прямуватиме через Шепетівку, Коростень та Фастів із затримкою до 3 годин без зупинки по станції Бердичів. Пасажирів від Бердичева на цей рейс у дніпровському напрямку довеземо до Фастова поїздом 78 з наступною пересадкою на придбані місця. Пасажирів цього рейсу ДО Бердичева готуємо до пересадки на поїзд 88 у Фастові. Наші провідники, вокзальні чергові, поїзні диспетчери та оператори гарячої лінії готові всю ніч тримати ситуацію на контролі та не дати нікому заплутатися.

Нагадаємо, що в українській столиці з 4 жовтня кардинально змінили спосіб оплати проїзду у громадському транспорті — йдеться про систему списування грошей під час оплати за проїзд банківською карткою. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікували у прес-службі додатку Київ Цифрової.

При сплаті проїзду банківською картою кожні два платежі об'єднуватимуться. Тобто, якщо ви сплачуєте проїзд за коштами з пластикової банківської картки, Apple Pay або Google Pay, оплата списується за кожні дві подорожі протягом дня. Якщо сплатити проїзд банківською картою лише один раз, тоді сплата спишеться наприкінці дня – після 21:00.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися