У Білій Церкві розпочинається опалювальний сезон: де спочатку з'явиться тепло

На 17 жовтня заплановано включення опалення для закладів управління освіти і науки

У Білій Церкві почалася процедура підключення до системи опалення соціальних об'єктів. Перші об'єкти, які отримали тепло, це дві дитячі лікарні, які були підключені до опалення з минулої п'ятниці, 13 жовтня. Сьогодні, 16 жовтня, Комунальне підприємство "Білоцерківтепломережа" запускає опалення в Білоцерківській міській лікарні №1.

Про це повідомили в Білоцерківській територіальній громаді.

Підключення до системи опалення закладів охорони здоров’я, дитячих дошкільних, шкільних, позашкільних та спортивних закладів відбувається відповідно до заяв керівників цих закладів.

На 17 жовтня заплановано включення опалення для закладів управління освіти і науки, а також інших об'єктів соціальної інфраструктури.

Початок опалювального періоду для житлового фонду та інших споживачів встановлюється з урахуванням кліматичних умов: якщо протягом трьох діб середньодобова температура зовнішнього повітря становитиме 8°C та нижче.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на цей момент немає планів щодо обмеження електропостачання в жодній області. Такі обмеження можуть статися лише у випадку пошкодження електрообладнання через обстріли. Виробленої електроенергії наразі достатньо на потреби споживачів.



Джерело: https://t.me/bmrada/6117


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися