У КМДА розповіли, коли закінчиться навчальний рік у Києві

Директор департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації Олена Фіданян розповіла, коли у столичних школах закінчиться навчальний рік. Про це чиновниця повідомила в ефірі телеканалу "Україна 24".

За її словами, згідно з українським законодавством про освіту, навчальний рік в столичних школах триватиме до 1 липня. Вона зазначила, що червень є іншим місяцем для навчальних закладів.

Чиновниця заявила, що в червні відбудеться державна підсумкова атестація для випускних класів, до яких відносяться дев'яті та четверті класи. Також вона нагадала про державну підсумкову атестацію у вигляді зовнішнього незалежного тестування для учнів 11 класів.

В цілому, Фіданян сказала, що навчальний рік закінчується у звичному графіку, попри пандемію та карантинні обмеження.

Нагадаємо, що раніше мер Києва Віталій Кличко повідомив про те, що в столиці не збираються продовжувати навчальний процес в школах і дитячих садах через закриття під час локдауна.

Міський голова зазначив, що попри карантин, учні отримували знання за графіком у зв'язку з затвердженою програмою, оскільки заняття проводилися дистанційно в онлайн-режимі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Кличка повідомили про відкриття нового паркінгу в Києві.

Читайте також про перекриття руху в центрі Києва через візит держсекретаря США Блінкена.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися