У Київській області зачищають звалища будівельного сміття (ФОТО)

Де вже виконали роботи

Прибирання звалищ будівельного сміття з території Гостомельської громади триває. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Гостомельської селищної військової адміністрації.

За даними відомства, тривають роботи з розчищення та вивезення звалищ будівельного сміття, що утворилися внаслідок бойових дій на території Гостомельської громади.

"Гостомельська селищна військова адміністрація провела роботи з розчищення та вивезення звалищ будівельного сміття, що утворилися внаслідок бойових дій на території громади", — йдеться в повідомленні Гостомельської селищної військової адміністрації.

Спеціалісти здійснили розчищення та вивезення будівельних залишків за такими адресами:

·       Озера, вул. Маяковського, №26 та №2/2;

·       Горенка, вул. Київська, № 211 та №154А;

·       Мощун, вул. Скущникова, №12, вул. Затишна, №5 та місцеве кладовище.

Оприлюднені фото виконаних робіт з локацій, де тривали прибирання звалищ будівельного сміття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Постійна комісія Київської міської ради з питань архітектури, містопланування та земельних відносин не підтримала рішення про заповідання лісу в охоронній зоні музею в Пирогові. На цій земельній ділянці планують збудувати новий житловий мікрорайон. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві вимагають призупинити офіційну підтримку органами місцевої влади створення нових муралів до затвердження прозорого механізму залучення громади та експертного середовища до затвердження їх ескізів. Про це йдеться у відповідній петиції, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської ради.

Читайте також, що під Києвом сміття вивозили в лісосмугу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися