Погода у Києві та Київській області радикально зміниться

Який прогноз дали метеорологи на найближчі дні

У Києві та Київській області найближчими днями кардинально зміниться погода. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

Синоптики попередили про поступове погіршення погоди у Київській області та у Києві. За даними метеорологів, у столиці та регіоні у суботу, 4 листопада, буде хмарно з проясненнями та сильний вітер. Вночі без істотних опадів, вдень помірний, місцями значний дощ. Температура по області вночі 5-10 градусів тепла, вдень 12-17С°. У Києві вночі 7-9С° тепла, вдень +14-16С°.

"У Києві завтрашній день, 4 листопада, буде на синоптичного любителя — йтиме дощ, завіватиме сильний вітер, особливо в другій половині дня та ввечері!! можливі штормові пориви до 15-20 метрів за секунду. Температура повітря близько +14 градусів", — зазначила синоптик Наталка Діденко.

За її прогнозом, у неділю, 5 листопада, киянам можна і варто вибиратися з домівок.

"Дощ припиниться, температура повітря підскочить аж до +17 градусів. Хоча залишиться рвучкий вітер південного походження. Різка зміна погоди може завести у похмурий настрій, не випускатиме із ліжка до обіду, продукуватиме безрадісні думки женіть це подалі! Ну, може, окрім ліжка до обіду. Можна в суботу нарешті перепрасувати випрану білизну, від якої вже двері у шафу не закриваються, посортувати фотографії, пообщипувати пожовклі листочки на квітках, додивитися серіал, вивчити якусь пісню чи вірш, відкрити для себе нового письменника", — порадила Діденко.

Через погіршення погодних умов у Києві та Київській області енергетики перейшли у посилений режим роботи, повідомили в компанії "ДТЕК".

"Синоптики прогнозують, що на вихідних виривуватиме сильний дощ. Через це ми будемо працювати у посиленому режимі, щоб у разі аварій якомога швидше ліквідовувати їх. Складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередач", — йдеться в повідомленні.

Окрім того, за попередженням Укргідрометцентру, 4-5 листопада у зв'язку з очікуваними значними опадами на малих притоках Середнього Дніпра в Київській області очікуються підвищення рівня води на 0,1-0,6 метру над поточними відмітками, без загрози негативних наслiдкiв.

Читайте також, що у Києві встановили інсталяцію з пошкодженим евакуаційним поїздом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися