Головний прапор України приспустили через негоду у Києві

Подробиці розповіли в столичній мерії

У Києві головний прапор України, встановлений на столичних пагорбах, знову приспустили через погіршення погодних умов. Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Вячеслав Непоп, передають "Коментарі".

За його словами, через негоду та сильний вітер у столиці приспустили головний прапор України, щоб вберегти полотнище від ушкоджень. В мерії Києва нагадали, що споруда флагштока є найбільшою в Україні висотою у майже 90 метрів, вага – 32 тони. Розмір полотнища прапора – 16 на 24 метри. У Київській міській державній адміністрації додали, що прапор знову замайорить над київськими схилами одразу після поліпшення погоди.

Нагадаємо, у Києві та Київській області найближчими днями кардинально зміниться погода. Синоптики попередили про погіршення погоди у столиці та в регіоні. За даними метеорологів, у Києві та Київській області у суботу, 4 листопада, буде хмарно з проясненнями та сильний вітер. Вночі без істотних опадів, вдень помірний, місцями значний дощ. Температура по області вночі 5-10 градусів тепла, вдень 12-17С°. У Києві вночі 7-9С° тепла, вдень +14-16С°. Енергетики у Києві та Київській області перейшли на посилений режим роботи.

Дивіться також відео, як у Київському зоопарку тварини готуються до зими.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися