На вулиці Дорогожицькій у Києві закриють рух транспорту (СХЕМА)

Що треба знати водіям про обмеження

У Шевченківському районі Києва закриють рух транспорту рух вулицею Дорогожицькою. Про це водіїв попередили в комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними комунальників, у столиці в ніч проти 7 листопада буде закритий рух вулицею Дорогожицькою із 23:00 до 07:00. У цей час дорожники влаштовуватимуть верхній шар асфальту проїжджої частини. У зв’язку з дорожніми роботами буде закритий рух транспорту на ділянці від вулиці Олени Теліги до вулиці Парково-Сирецької.

У комунальній корпорації "Київавтодор" перепросили за тимчасові незручності, закликали водіїв врахувати обмеження під час планування маршруту та оприлюднили схему перекриття руху транспорту.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві вимагають повернути легендарні трамвайні путі та організувати рух швидкісного трамвая на Троєщину. Про це йдеться у петиції до столичної влади. Автор петиції вважає, що спочатку у Києві потрібно відкрити Подільско-Воскресенський міст та зробити трамвайні ліній від станції метро "Контрактова площа" до станції швидкісного трамваю "Троєщина-2". Це дозволить об'єднати Троєщину з Подолом.

Нагадаємо, кияни вимагають від столичної влади облаштувати паркінги біля кінцевих станцій метро. Про це йдеться у відповідній петиції, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської ради. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві обмежили швидкість руху автомобільного транспорту.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися