У Києві перекрили рух на вулиці Борщагівська

Комунальні служби столиці тимчасово обмежили рух на вулиці Борщагівська в Шевченківському районі через проведення робіт з капітального ремонту дороги. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що на частині вулиці Борщагівській буде перекрито рух, обмеження діятиме 13 і 14 травня з 7:00 до 13:00. Капітальний ремонт на магістралі в самому розпалі.

Найближчими днями планується прокласти асфальтове покриття на ділянці між Повітрофлотським проспектом і провулком Політехнічний. Роботи будуть проводитися в напрямку Індустріального шляхопроводу.

Рух на вказаному відрізку дороги буде перекриватися на кілька годин, а самі роботи будуть виконуватися тільки при супутніх погодних умовах. Комунальники заздалегідь вибачились за принесені незручності.

Об'їхати місце проведення робіт можна буде через проспект Перемоги, вулицю Нестерова, вулицю Цедіка, вулицю Довженка, вулицю Гетьмана і далі вулицю Борщагівську. Враховуйте цей факт при плануванні маршруту.

Нагадаємо, що в Києві також триває масштабний ремонт дорожнього покриття на проспекті Степана Бандери, де обмежили рух транспорту до 31 травня. Там йдуть роботи з капітального ремонту магістралі.

Також   влада столиці планує вдосконалити правила організації дорожнього руху для оперативного пересування карет швидкої допомоги. Йдеться про київські лікарні з найбільш проблемними під'їздами для медичного спеціального транспорту. Про це повідомили в прес-службі Київської міської ради.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві подорожчав проїзд в маршрутках до 10 гривень.

Читайте також про смертельне ДТП на трасі Київ-Чоп.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися