У Київській області на кілька днів заплановані відключення світла

Оприлюднено перелік адрес та графік

У Київській області протягом кількох днів відключатимуть світло через ремонтні роботи. Про це мешканців попередила місцева влада, передають "Коментарі".

Відключення світла відбудеться через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі". Заплановані відключення електроенергії у кількох районах Київської області.

Броварська міська рада попередила мешканців села Требухів про відключення світла у середу, 8 листопада, з 08:00 до 18:00 за такими адресами:

·   провулки Бориспільський, Городчанський, Шевченка;

·   вулиці Щаслива, Буяло Надії, Вишнева, Горобинова, Михайла Грушевського, Дударківська, Дьогтярина, Зоряна, Княжицька, Кобзарська, Крайова, Маковійська,  Молодіжна, Небесної Сотні, Парникова, Південна, Садова, Шевченка.

На території Боярської територіальної громади електроенергію відключатимуть 8 листопада, середа, з 09:00 по 19:00 за такими адресами:

·  Боярка: Агрономічна, Фестивальна, Шевченка, Білогородська, Лінія 25, Лінія 29 Лінія 28,  Лінія 30, Лінія 31, Магістральна, Незалежності, Семиренко, СТ "Вугільник".

Мешканців Великодимерської громади попередили про планові відключення електроенергії у середу, 8 листопада, з 8:00 до 18:00 у таких населених пунктах:

·       Богданівка: вул. Богдана Хмельницького, Висока, Гайова, Горького, Горького пров., Заліська, Заліський, Кримця, Ланова, Леніна, Лісова, Лісовий, Ломоносова, Молодіжна, Олександра Терещенка, Олімпійська, Подильна, Пушкіна, Садова, Хоменка, Хутірська, Юнацька.

·       Бобрик: вул. Лесі Українки.

·       Шевченкове: вул. Вокзальна, Кукси Миколи.

·       Вільне: вул. Польова, Садова, Сонячна, Шевченка.

·       Захарівка: вул. 8 Березня, Лісова.

Вишгородська міська рада поінформувала про відключення електроенергії у четвер, 9 листопада, з 08.00 по 18.00 у Сулимівці (Козацька, Кравченка, Степова, Щорса) та Жоравці (Кравченка, Полтавська).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві очищують стічні води якісно. Таку заяву зробили у "Київводоканалі" та навели докази. За даними столичних комунальників, підтверджують якісне очищення води у Києві не тільки аналізи, а й те, що дикі лебеді оселились на відвідному каналі Бортницької станції аерації. Дивіться фото птахів за посиланням.

Читайте також, що на систему поливу в одному з парків Києва витратять мільйони бюджетних грошей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися