З вулиць Києва прибрали старі автомобільні шини (ФОТО)

На яких локаціях навели лад столичні комунальники

У Дарницькому районі Києва прибрали з вулиць сотню вживаних автомобільних шин. Про це розповіли в Дарницькій районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

Столичні комунальники навели лад на кількох вулицях Києва. Загалом прибрали 100 старих коліс. Автомобільні шини вивезли на подальшу утилізацію з вулиць Ахматової, Урлівська, Канальна та проспекту Григоренка.

При контакті з землею, водою або при нагріванні сонячними променями старі колеса виділяють масу хімічно активних сполук, що можуть викликати важкі захворювання. Шини належать IV класу відходів, є токсичними і вимагають спеціальних методів утилізації. Спалювання шин неприпустиме через виділення в атмосферу небезпечних токсинів.

В Дарницькій районній державній адміністрації оприлюднили фото з прибирання столиці та зазначили, що такі заходи проводять регулярно до повного очищення від шкідливої та небезпечної гуми.

Нагадаємо, у Києві повернули громаді землі ландшафтного заказника "Совська балка" та парку відпочинку "Совський парк". Солом’янська окружна прокуратура Києва домоглася у суді повернення столичній громаді земельної ділянки водного фонду по вулиці Петра Радченка, що входить в охоронну зону ландшафтного заказника місцевого значення "Совська балка" та парку відпочинку "Совський парк". Вартість земельної ділянки оцінюють у понад 390 мільйонів гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва висадили кленову алею. Молоді дерева тепер ростуть вздовж вулиці Ревуцького. Так у столиці відновлюють баланс за кількістю пошкоджених та повалених дерев.

Читайте також, що на систему поливу в одному з парків Києва витратять мільйони бюджетних грошей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися