Кличко розповів, скільки повинен коштувати проїзд в Києві

Міський голова Києва Віталій Кличко розповів про те, скільки повинен коштувати проїзд в міському громадському транспорті і назвав реальну собівартість проїзду. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

За словами Кличка, в Києві є серйозні виклики щодо громадського транспорту у зв'язку з тим, що він є дотаційним. Він зазначив, що для того, щоб транспорт виходив в нуль, міська влада щорічно виплачують з бюджету понад два мільярди гривень.

Також мер заявив, що одночасно місто закуповує новий рухомий склад і увінчує заробітні плати. Він підкреслив, що собівартість проїзду в транспорті становить 15 гривень, назвавши це "страшної" цифрою.

Довідка: 13 мая під стінами Київської міської державної адміністрації мітингували співробітники комунальних підприємств "Київський метрополітен" і "Київпастранс" через критичну ситуацію, яка стала наслідком карантину і пандемії.

Комунальники закликали депутатів Київради виділити гроші з міського бюджету на підтримку КП або ж підвищити вартість проїзду в міському транспорті та метро до 25 гривень.

Заступник Віталія Кличка Микола Поворозник заявив, що для підвищення вартості проїзду необхідно провести розрахунки, узгодити цифри, провести всі необхідні процедури, а тільки потім приймати рішення.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві перекрили рух на вулиці Борщагівська.

Читайте також про можливе підвищення цін на проїзд в Києві з 1 червня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киев12345

14 травня 2021, 10:58

Может просто кличку в його поплічникам з киівпастрансу красти на держзакупівлях менше треба?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися