У Києві відкрили оновлену автостанцію (ФОТО)

Як змінився об’єкт інфраструктури

У Святошинському районі Києва відкрили оновлену автостанцію Дачна. Про це повідомили у Telegram-каналі "Пасажири Києва", передають "Коментарі".

"Урочисто відкрили оновлену автостанцію Дачна. Зовнішній дизайн звичайно на любителя. Любителя стилю незаконних казино, МАФів чи АТБ. Подивимося чи перебазуються сюди маршрутки, які збирали роками людей на Житомирській", — йдеться у дописі до оприлюднених фото.

У Telegram-каналі "Пасажири Києва" показали також, якою була автостанція Дачна до ремонту.

"А було так. Не захотів ніхто залишити старий стиль, просто його оновивши", — йдеться у дописі до оприлюднених фото.

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області будують величезне укриття на території Іванківського ліцею. Гроші на споруду виділили з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії На об’єкті вже виконали земляні роботи, армували та залили плиту фундаменту бетоном, улаштували каркас стін з арматури. Наразі зводять зовнішні стіни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв що, Департамент регіонального розвитку Київської обласної військової адміністрації оголосив тендер на капітальний ремонт Макарівського ліцею №1. На реконструкцію ліцею у Макарові із Фонду ліквідації наслідків збройної агресії виділили понад 89 мільйонів гривень. У навчальному закладі планують облаштувати новий харчоблок, замінити систему опалення, внутрішні та зовнішні мережі водопостачання та електропостачання, провести термомодрнізацію закладу. У підвальному приміщенні ліцею облаштують укриття. Аукціон відбудеться 13 листопада. 

Читайте також, що у селі під Києвом відремонтують ліцей та Будинок культури.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися